”Avfallshantering ska vara hållbar, bör det starta där avfallet tillverkas … nämligen i hemmet.”
Sissel Albertsen


Smartare, enklare och mer miljövänligt.

Om Komprimo

Komprimo AS grundades år 2014 av det norska-italienska paret Sissel Albertsen och Maurizio Lucia. Båda utbildade samhällsgeografer, men med olika kvalifikationer som tillsammans gör oss till ett bra team.

Idén till produkten kom från våra egna utmaningar med avfall och med bokstavligen en fot i soptunnan blev en fantastisk idé om en enkel avfallskomprimator skapad, soptunnan Frank. Soptunnan Frank är ett resultat av norsk-svenskt samarbete – utvecklat i Norge och producerat i Sverige.Vår vision

Vi i Komprimo menar att om avfallshantering ska vara hållbar, bör det starta där avfallet tillverkas … nämligen i hemmet. Vi tror att varje individ är direkt och indirekt ansvarig för miljöförstöring, men vi tror också att individens val kan främja hållbar och miljövänlig utveckling.


Vårt uppdrag

Komprimo kommer att introducera avfallskomprimering för svenskarna och hjälpa till att göra den till en del av vardagen för de flesta. Komprimo kommer att göra hanteringen av avfall smartare, enklare och miljövänligare för hemmet och företag för avfallshantering.Värde

Bærekraftig samfunnsutvikling, redelighet og enkelhet er noen av verdiene som Komprimo er forankret i, og gjennom disse ønsker vi å skape varige verdier og sette tydelige spor.

TAG KONTAKT!

Undrar du om Komprimo eller Frank? Kontakta oss!

Telefon: +47 466 75 800
E-post: post@komprimo.no
Adress: 7517 Hell, Norge

Företags information
Organisationsnummer: NO913 664 116
Företagsnamn: Komprimo AS